Ana Diaconu

Director

Ana Diaconu este, alături de Victor Diaconu, creatorul proiectului Startelier. Specialist în comunicare dar în primul rând mamă, Ana și-a dorit să creeze un loc unde copiii, și nu numai, să vină cu drag. Un loc unde să-și descopere pasiuni și talente, să capete încredere în ei și să pună bazele unei creșteri și dezvoltări armonioase. „Dacă cei care ne calcă pragul, vor folosi măcar o dată în viață ceva ce au aflat venind la noi, înseamnă că ne-am făcut treaba. Viața mea are atunci un rost și un scop și mă face să cred că nu am trăit degeaba.” spune Ana.

Ana este specialist în comunicare și relații publice, este pasionată de gătit și de tot ce înseamnă un mod de viață sănătos dar și de călătorii fără de care nu ar putea trăi. Sportul ocupă un rol extrem de important în viața ei. A urmat un curs de instructor sportiv autorizat , însușindu-și cunoștințe de nutriție, anatomie sportivă și educație fizică. Au urmat specializări în diverse stiluri de antrenament cum ar fi TRX și Zumba. Ana a devenit formator dorind să-i molipsească și pe alții cu virusul unui mod de viață sănătos.

Victor Diaconu

Director artistic

Victor este, alături de Ana Diaconu, fondatorul proiectului Startelier. A terminat Liceul Nicolae Tonitza urmând apoi cursurile facultății de Teatru U.N.A.T.C. – Arta Scenografului – licență și master. A lucrat la numeroase proiecte- spectacole de teatru, film, reclame, videoclipuri, unde s-a ocupat de scenografie.

Victor a fost coordonator și profesor în cadrul multor festivaluri unde s-a ocupat de atelierele de creație. Și-a dorit să poată lucra atât cu cei mici cât și cu cei mari, devenind formator acreditat. Victor gestionează în cadrul Startelier echipa, programul dar și conținutul cursurilor astfel încât cei ce vin alături de noi să-și descopere pasiunile, să-și dezvolte creativitatea și imaginația.

Nidal Ștefan

Nidal este intuitiv, autodidact și însetat de cunoaștere. Deși a terminat profilul “Științe ale naturii” la Colegiul Național Vasile Alecsandri din Bacău asta nu l-a oprit să fugă după ce-l pasionează, muzica. În liceu deasemenea a făcut parte dintr-o trupă de teatru care i-a oferit o cunoaștere timpurie a domeniului în cadrul căruia urma să profeseze. De meserie este sound designer și compozitor de muzică de teatru, iar asta presupune faptul că are nu numai cunoștințe de teorie muzicală dar și de inginerie de sunet. A activat în teatre de renume din toată țara: Bulandra (București), Nottara (București), Tony Bulandra (Târgoviște) și George Ciprian (Buzău). Actualmente are multe proiecte în care descoperă activ cât mai multe dintre fețele muzicii.

Victor Costache

Victor a terminat liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza urmând apoi Facultatea și Masterul în Arte Decorative, Departamentul Ceramică. Calitățile și talentul creativ i-au adus în două rânduri burse Erasmus, la Universitatea de Arte Grenoble din Franța și la Universitatea de Arte Porto din Portugalia. Victor este organizator Tabara de Creatie Pătârlagele, un proiect de suflet al său. A participat la numeroase festivaluri (Medieval Art, Amintiri din Copilărie, etc) fiind coordonator sau profesor în cadrul atelierelor de creație.

Smaranda Isar

Smaranda a terminat liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza urmând apoi Facultatea și Masterul în Arte Decorative, Departamentul Design Textil. Smaranda și-a dorit întotdeauna să lucreze cu copiii astfel încât a urmat modulul psihopedagogic care a ajutat-o să aibă o mai bună relaționare în cadrul atelierelor pe care le-a susținut în cadrul diverselor festivaluri (Medieval Art, Amintiri din Copilărie, etc). Este organizator, alături de Victor Costache, al Taberelor de Creație Pătârlagele, proiectul lor de suflet.

A beneficiat de bursa Erasmus, atât la Facultatea de Arte din Grenoble, Franța, cât și la Facultatea de Arte din Porto, Portugalia. Smaranda vă așteaptă în cadrul Startelier să vă împărtășească din experiența ei, din bucuria ei de a crea și de a da viață imaginației.

Bogdan Gărgăriță

Bogdan Gărgăriță a absolvit în anul 2007 Universitatea Națională de Arte la secția Grafică și în anul 2017 a încheiat Masteratul la secția CSM – specializarea Metal. Bogdan are un bogat portofoliu în domeniul artistic, cu numeroase expoziții și premii interne și internaționale. Are o vastă experiență în realizarea picturilor și decorațiunilor pe diferite suporturi precum pânză, lemn și pictură murală în diverse locații din București și din țară. Bogdan lucrează de peste șapte ani cu copiii, în tabere de creație (Taberele de Creație Pătârlagele, ș.a.) și festivaluri medievale iar împreună cu Maria Poștea au fondat Editura Intaglio unde scrie și ilustrează cărți pentru copii și adulți.

Maria Poștea

Maria Poștea a absolvit Universitatea de Arte București cu licența în Grafică și masterat în Textile Ambientale și Design și este absolvent al departamentului pentru pregătirea personalului didactic, nivelul I.  Maria lucrează de peste șase ani cu copiii, în tabere medievale, tabere de creație (Taberele de Creație Pătârlagele ) și festivaluri. Maria este, împreună cu Bogdan Gărgăriță, membru fondator și ilustrator al Editurii Intaglio, având o bogata experiență în domeniul ilustrației. Maria a avut numeroase expoziții și premii naționale și internaționale.

Radu Pocovnicu

Deși e regizor (la butoane, cum îi place să spună), Radu nu s-a mulțumit cu atât și a urcat și pe scenă. Drept urmare îl puteți vedea și acum în postura de actor (joacă în Scaunele, la Teatrul Bulandra, alături de Oana Pellea și Răzvan Vasilescu). A făcut mai multe spectacole, a experimentat și mai mult, de la repertoriul clasic, la teatru de improvizație, teatru senzorial și teatru labirint. Atât spectacolele, cât și cursurile sale includ atât adulții, cat și copiii. De altfel, Radu ține ateliere de teatru și de dezvoltare personală pentru copii de mai bine de zece ani, iar dacă îl întrebi, cel mai mult îi plac sinceritatea și inocența celor mici. Pentru el, teatrul înseamnă oportunitatea de a te întălni si a depasi barierele impuse de convenții, construind actul teatral plecând de la cine suntem cu adevarat noi înșine.

Gabriel Botezatu

Gabriel este pasionat de film și fotografie urmând numeroase cursuri de specializare în domeniu. A ales să dăruiască această pasiune și celorlalți prin munca de creație. A realizat ateliere de cinematografie pentru copiii din centrele de plasament, a participat la multe tabere de creație și este inițiatorul primului post de televiziune online cu specific de turism: www.turism-tv.ro. În 2017 a susținut cursuri de film și fotografie copiilor participanți la tabăra Dumbrava de Artă și Creație și a participat la proiectul organizat de asociația Tandem pentru copii nevăzători.

Îi place mult să lucreze cu copiii și își dorește să le insufle și lor pasiunea pentru exprimarea artistică prin imagine.

Radu Moldovan

Radu Moldovan este absolvent UNATC, actor-păpușar, cu un master în ”Tehnologii digitale în spectacolul de animație” – UNATC. A activat ca actor al teatrului Țăndărică (2009-2011),ca regizor de dublaje pentru canalul Nikelodeon, organizator de tabere pentru copii (”Tabărama”, ”Artcamp”) și, din 2010 este profesor de teatru la Școala Europeană București, unde a realizat peste 100 de spectacole, serbări și evenimente. Folosește scenarii originale, pe care le scrie împreună cu elevii. Spectacolele au fost premiate la diferite festivaluri de profil și elevii au primit premii individuale.