w_at_gatit

CURS de NUTRIȚIE ȘI GĂTIT pentru copii

Profesor: Ana Diaconu

Cu toții știm cât de greu este să ne ținem copiii departe de mâncarea procesată sau de dulciurile pline de zahăr și coloranți, atât de frumos și apetisant ambalate. Furați de personajele preferate care le zâmbesc de pe cutii, de culori, de ambalaje atractive, copiii noștri ajung să consume alimente extrem de nocive pentru organism și pentru dezvoltarea lor.

Vă propunem un curs unde copiii vor învăța cum să se hranească corect, cum să combine alimentele, vor afla despre efectele zahărului dar și despre cum să-l înlocuim. Vom descoperi împreună legumele, fructele și le vom găti în fel și chip. Copiii vor realiza pe parcursul cursului, cu mânuțele lor, dulciuri sănătoase, fără niciun pic de zahăr adăugat, desene din legume și fructe, salate, pateuri diverse, adevărate creații de artă extrem de gustoase. Produsele realizate vor fi luate de copii acasă, în măsura în care „creațiile” delicioase vor reuși să țină piept pofticioșilor și nu vor dispărea în burtici.

Toate produsele folosite vor fi atent ambalate, spălate, pregătite corespunzător și manipulate doar în condiții de extremă igienă. Vor fi îndrumați să se spele pe mâini înainte de începerea fiecărui curs, vor primi șorțuri și bonete dar și obiecte de unică folosință necesare.

Toate materialele sunt incluse, inclusiv materia primă (fructe, legume, diverse oleaginoase crude, fructe deshidratate, etc)

IMPORTANT! Vă rugăm să ne comunicați dacă cei mici au alergii la diverse produse alimentare!

DURATĂ MODUL:
4 ședințe
DURATĂ ȘEDINȚĂ:
90 minute
FRECVENȚĂ:
1-2 ședințe / săptămână
GRUPE:
Copii 6-15 ani
PREȚ MODUL:
200 LEI