artele-spectacolului

ARTELE SPECTACOLULUI

Nu mulți oameni știu ce se ascunde în culisele unui spectacol de teatru. Pentru ca publicul să trăiască și să simtă frumoasa experiență pe care o transmit cei de pe scenă, un spectacol este atent croit și asamblat de o întreagă echipă creativă.

Vă propunem o călătorie în captivanta lume a teatrului în care participanții trăiesc experiența realizării unui spectacol, trecând prin toate etapele sale. Nu este vorba doar despre un simplu curs de actorie, ci despre participarea la întregul proces de creație. Împreună concepem și construim decorul, gândim și realizăm costumele, creăm afișul, compunem universul muzical și nu în ultimul rând, participanții interpretază personajele.

Cursul cuprinde 32 de întâlniri și culminează cu premiera spectacolului, jucată în fața celei mai critice audiențe, familia și prietenii.

Pentru a atinge obiectivele propuse, copiii construiesc marionete din ceramică și textile, participă la jocuri actoricești,  concep efectele sonore a întregului spectacol, învață să mânuiască păpușile, pictează și construiesc decorul.

În final, vor primi un DVD cu înregistrarea video a proiectului realizat și un afiș printat.

Astfel, participanții învață să lucreze în echipă și să își  împartă sarcinile pentru a crea și duce la capăt un proiect impresionant.

Locurile sunt limitate.

Vă așteptăm cu drag să fiți parte din micul nostru ansamblu teatral.

DURATĂ MODUL:
32 ședințe
DURATĂ ȘEDINȚĂ:
90 minute
FRECVENȚĂ:
2 ședințe / săptămână
GRUPE:
Copii 7-15 ani
PREȚ MODUL:
1600 LEI
PREȚ LUNAR:
400 LEI