Căutați un loc special să vă sărbătoriți ziua de naștere sau doar să vă distrați între prieteni? Sau poate vrei să susții un curs, un workshop ori un training și nu ai găsit locul potrivit? Te așteptăm la noi.

Atelierele noastre extrem de antrenante, muzica preferată, mâncarea pregătită atent și spațiul amenajat special pentru tine, toate te vor încânta astfel încât să ai o zi de neuitat.

Dacă alegeți să vă sărbătoriți la Startelier ziua de naștere, atelierele noastre extrem de interesante îî vor distra cu siguranță pe invitați. Vă puteți încânta prietenii alegând unul dintre atelierele noastre sau ne poți face chiar tu propuneri.

Vă putem ajuta cu mâncarea și băutura, având pentru dumneavoastră oferte extrem de interesante. Măturici din cașcaval, gărgărițe din mozzarella sau clasicele minipizza sau brioșe, ofertele colaboratorilor noștri satisfac toate gusturile. Dacă nu doriți, nicio problemă. La noi vă puteți aduce chiar dumneavoastră tratațiile care să-i încânte pe invitați.

Vă oferim tot ceea ce vă trebuie astfel încât totul să iasă perfect. Contactați-ne pentru detalii și informații suplimentare.