Pentru a perfecționa un talent, este nevoie de exercițiu și consecvență. În cadrul modulelor oferite de noi poți să îți asiguri progresul, atingând, la momentul potrivit, obiectivul propus. În cazul anumitor ramuri ale Artei, etapele și ordinea acestora sunt factori esențiali. Fiecare modul are o finalitate pe măsură, un obiect palpabil care se alătură experienței acumulate.

Mergi pe mâna noastră și află cât de mult te ajută să te dezvolți un efort artistic susținut!

Vezi cursurile >

Organizăm ateliere diverse, chiar și la cerere, pentru toate vârstele și gusturile, inclusiv adulți. Atelier de teatru, de slime, de turtă dulce, pizza, de muzică, modelaj, pictură pe textile sau poate altceva ce-ți dorești și nu ai găsit altundeva, pe toate le poți face la noi.

La Startelier vei găsi ateliere specifice Sărbatorilor, ce vor fi anunțate din timp.

Vezi atelierele >

Pian, chitară, modelaj, pictură sau teatru, pe toate le poți învăța în particular. Te poți pregăti alături de noi pentru admitere la arte plastice și decorative, atât pentru liceu cât și pentru facultate.

Detalii >

Căutați un loc special să vă sărbătoriți ziua de naștere sau doar să vă distrați între prieteni? Sau poate vrei să susții un curs, un workshop ori un training și nu ai găsit locul potrivit? Te așteptăm la noi.

Detalii >

Startelier vine în școala ta. Echipa noastră se va deplasa în centrele educaționale ce vor solicita acest lucru și vor susține ateliere creative, la cerere. Poți opta pentru unul din produsele aflate în oferta Startelier special pregătită sau, poți face chiar tu propuneri.

Atelierele noastre sunt axate pe grupe de vârstă, începând de la gradiniță până la nivel liceal. Descarcă oferta noastră și alege! Nu vei regreta!

Vezi oferta >